https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Notícies – Maresme

Les botigues de Vilassar de Dalt a un clic

Maresme
logo-Aj-Vilassar-de-Dalt

Dins de la campanya de promoció del comerç Fem que vagi bé, l’Ajuntament de Vilassar impulsa l’aparador de comerç, un espai al web vilassarturisme.cat . Amb accés fàcil i ràpid al directori comercial de Vilassar amb gairebé una quarantena d’establiments.

Les botigues de Vilassar de Mar a un clic

Des de l’ajuntament de Vilassar, i com una de les accions de la campanya “Fem que vagi bé“, s’impulsa la digitalització del comerç. Per facilitar-ne la cerca i coneixement a tota la ciutadania neix el nou aparador de comerç al web vilassarturisme.cat. En aquest espai i amb un sol clic, podeu trobar a gairebé una quarantena de comerços amb tota la informació detallada. Aquí podreu consultar les dades de contacte i ubicació dels diferents establiments així com una breu descripció del qui són i què ofereixen els comerciants i professionals de Vilassar de Dalt. Teniu les botigues de Vilassar de Dalt a un clic.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament vol apropar el comerç a la ciutadania i així incentivar el consum de proximitat, ja que Vilassar compta amb una xarxa àmplia d’establiments on trobar serveis i productes de qualitat i atenció personalitzada i propera.

Comprar a Vilassar és la millor manera de reactivar l’economia local, entre tots #femquevagibe!


Si t’ha agradat llegir la notícia Les botigues de Vilassar de Dalt a un clic, també et pot interessar Mirades polièdriques.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.