Pànxing Pirineus

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

Les fases del desconfinament

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
Ciclistes i persones caminant en un passeig marítim en el primer dia permès per sortir a passejar i practicar esport (Foto: ACN).
Pla general de ciclistes i persones caminant al passeig marítim d’Altafulla en el primer dia permès per sortir a passejar i practicar esport. Imatge del 2 de maig del 2020 (Horitzontal).

Així van les fases del desconfinament.

El Pla de transició cap a una nova normalitat divideix el procés de desescalada en quatre grans fases. S’estima que cadascuna d’aquestes fases durarà dues setmanes i que el procés culminarà amb la situació de nova normalitat, prevista cap a finals de juny. Us expliquem molt sintetitzadament les fases del desconfinament.

Les fases són les següents:

Fase 0 o de preparació de la desescalada

En aquesta fase s’estableixen mesures d’alleujament comunes, com ara la sortida dels menors de 14 anys o dels adults per a la pràctica esportiva individual.

Fase I o inicial

Represa parcial d’activitats econòmiques, com ara el petit comerç amb cita prèvia o servei a mostrador. També els restaurants i les cafeteries amb servei per emportar. Altres activitats com ara l’àmbit agrari o les activitats esportives professionals. I finalment els allotjaments turístics sense ús de zones comunes i amb restriccions.

Fase II o intermèdia

Represa parcial d’activitats restringides en la fase I, amb limitacions d’aforament, com ara els restaurants amb servei de taula i terrasses, les zones comunes d’allotjaments turístics, les grans superfícies comercials, etc.

Fase III o avançada

Represa de totes les activitats, però mantenint les mesures de seguretat de distància social: obertura de comerços al detall que no hagin obert en fases anteriors, amb limitació d’aforament; bars i discoteques amb aforament molt limitat; museus i espectacles culturals amb assistència limitada, etc.

 

Altres articles

Si t’ha agradta llegir Les fases del desconfinament, també et pot interessar Sortida controlada dels menors en espais públics.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.