https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Maresme

L’explotació de les guinguetes de la platja, a concurs

Maresme
L’explotació de les guinguetes de la platja

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 19 de gener

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat el procés de licitació per a la instal·lació i explotació comercial, per un termini de quatre anys, de les cinc guinguetes de la platja del municipi. Aquestes instal·lacions es licitaran per un preu de sortida que va dels 9.510 als 27.075 € anuals depenent de la seva ubicació.

A més del preu es tindran en compte altres qüestions incloses en les ofertes presentades. Es valoraran positivament els projectes de dinamització de la pràctica esportiva, especialment dirigits al jovent, criteris socials, els controls de neteja o l’oferta de restauració.

Es podrà fer ús de les guinguetes durant la temporada de bany. Així doncs, tal com estableix el Pla d’usos anual, anirà des del mes d’abril al mes d’octubre.

En aquest ENLLAÇ podeu consultar tota la documentació relativa a la licitació de L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Les persones que estiguin interessades en aquesta convocatòria tenen temps de presentar la seva proposta fins al 19 de gener de 2021.


Si t’ha agradat llegir L’explotació de les guinguetes de la platja, a concurs també et pot interessar llegir El Tresor d’en Puntafí

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.