https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Maresme

Maresme: campanya perquè cap empresa tanqui

Maresme
La Delegació de la Cambra al Maresme insta els municipis de la comarca a sumar-se a la campanya Que cap empresa tanqui.

Maresme: campanya perquè cap empresa tanqui. Aquesta és una iniciativa de la Delegació de la Cambra al Maresme amb la qual s’insta els municipis de la comarca a sumar-s’hi.

Al Maresme s’inicia una campanya perquè cap empresa tanqui. Aquesta és la proposta nascuda fruit de la col·laboració de les Cambres de Catalunya i té com a objectiu ajudar empreses afectades per la crisi sanitària i evitar que acabin tancant.

S’ha posat a disposició de les empreses una línia d’assessorament multidisciplinari format per més de 200 professionals de les Cambres i d’altres entitats col·laboradores.

Iniciativa conjunta de les Cambres de Comerç catalanes

Les Cambres de Comerç de Catalunya han unit forces per fer front a l’actual crisi sanitària, un dels reptes més grans que ha tingut el país en la seva història. Fruit d’aquesta col·laboració ha nascut Que cap empresa tanqui, una campanya que té com a objectiu evitar que les empreses catalanes tanquin per culpa de la pandèmia. La Delegació del Maresme s’ha dirigit a tots els ajuntaments, així com entitats de la comarca i els ha instat a sumar-se a aquesta iniciativa.

Un dels grans eixos d’aquesta campanya és resoldre els dubtes i assessorar les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos i liquiditat als seus negocis, així com guiar-les per accedir a les ajudes aprovades per les administracions.

Servei en línia d’assessorament

En aquest sentit, s’ha posat en marxa una línia d’assessorament multidisciplinari format per més de 200 professionals. El servei, totalment gratuït, individualitzat i accessible a través de la web, està dirigit a emprenedors, autònoms i pimes amb dificultats econòmiques derivades de la pandèmia. S’ha concentrat el màxim nombre d’assessors disposats a atendre el que es preveu siguin moments molt difícils pel teixit econòmic i empresarial del país.

En paral·lel, al llarg de la campanya s’han establert altres eixos d’accions, tant a curt termini com a llarg termini, però tots amb un clar objectiu. I quin és aquest objectiu? Doncs preservar els màxims llocs de treball i d’empreses. Entre aquests eixos, per exemple, es troben la creació de trobades d’empreses per activar l’economia, i discutir entre tots solucions, plans i accions per afrontar la nova normalitat.

La prioritat, evitar la destrucció de llocs de treball

Per últim, es vol promoure l’anàlisi constant de les mesures necessàries per ajudar l’economia i pressionar l’administració, aportant estudis i dades. Les Cambres consideren essencial analitzar de forma crítica qualsevol mesura que sorgeixi per tal d’evitar la destrucció de llocs de treball.

Les empreses i autònoms que vulguin accedir a aquest servei d’assessorament o suport es poden adreçar a la seva respectiva Cambra.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Maresme: campanya perquè cap empresa tanqui també et pot interessar llegir Optimisme entre els restaurants de l’Alt Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.