https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Maresme

“Mataró es queda a casa”, activitats de dinamització promogudes pels serveis municipals

Maresme
Mataroesquedacasa

“Mataró es queda a casa” és el nom de l’espai web on s’hi agrupen les activitats de dinamització promogudes pels serveis municipals.

Mataró es queda a casa és un conjunt d’activitats de dinamització que han estat pensades tan per a l’actual context de confinament com per quan aquest acabi. Ara es poden consultar agrupades al web municipal.  Totes aquestes activitats i campanyes creades pels diferents serveis municipals es poden fer des de casa, i tan poden tractar temes com la cultura, l’educació i l’associacionisme, com la promoció de la ciutat i l’esport.

“Mataró es queda a casa” és, doncs, un recull de propostes que poden realitzar els mataronins per seguir gaudint de la ciutat mentre duri el confinament. Aquest espai web està plantejat perquè esdevingui un espai dinàmic. S’anirà actualitzant per incorporar noves iniciatives.

De moment, ja s’hi poden consultar les activitats promogudes per l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, Arxiu Municipal, Cultura, Educació, Esports, Joventut, Mediació Ciutadana i Promoció de Ciutat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.