https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Maresme

Més de 4.000 mascaretes a Sant Vicenç de Montalt

Maresme
Més de 4.000 mascaretes a Sant Vicenç de Montalt.
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha començat aquesta setmana a repartir porta per porta mascaretes. En total es distribuiran 4.000 unitats.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va començar el matí de dimarts 14 d’abril el repartiment de les 4.000 mascaretes. Aquestes mascaretes tenen un cost proper als 10.000 €  i van destinades als veïns i veïnes del municipi. L’objectiu no és altra que la protecció per evitar la infecció per Covid-19.

En concret, a cada familia se li lliuraran 2 mascaretes reutilitzables de cotó orgànic, que poden resistir fins a 6 rentats. Totes les persones majors de 75 anys, el col·lectiu més vulnerable i en major risc de contagi, també tenen assegurada una mascareta autofiltrant.

 Els treballadors municipals tocaran el timbre dels domicilis i deixaran els sobres amb el material de protecció i les instruccions d’ús, però sense mantenir contacte entre la persona repartidora i la receptora.

 El lliurament s’està realitzant de manera simultània a la part de dalt i la part de baix del poble.

Les mascaretes de cotó són les que s’han d’utilitzar per sortir al carrer en els supòsits que estableix la llei. Entre aquests supòsits hi ha el fet d’anar a comprar aliments, al metge o a la farmàcia, a passejar el gos o al banc.

Recordar que el seu ús és només per quan sigui estrictament necessari, i que la millor mesura per frenar el contagi és quedar-se a casa. Ara bé, si és necessari sortir cal fer-ho seguint tots els consells d’higiene que s’han anat difonent aquests dies.

El consistori santvicentí ha agraït la tasca solidària de totes aquelles persones, entitats, col·lectius i empreses que han cosit o donat mascaretes i fabricat viseres i pantalles de protecció per a repartir-les entre la població, establiments, residències i personal municipal.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.