https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juliol del 2024

Search
Close this search box.

25, juliol del 2024

Notícies – Maresme

MicroSensacions Teatrals estrena nova ubicació a Canet de Mar

Maresme
MicroSensacions Teatrals estrena nova ubicació a Canet de Mar

MicroSensacions Teatrals estrena nova ubicació a Canet de Mar i amplia els seus espais de representació dels seus espectacles. Els propers 30 i 31 d’octubre, l’Hotel Rocatel de Canet de Mar (El Maresme) es transformarà en escenari improvisat on gaudir del teatre. El passat mes de juliol, el Club de Tenis La Llobera de Cabrils (El Maresme), acollia el projecte pilot de MicroSensacions Teatrals. Es tracta d’un format teatral que consisteix en la representació d’històries de curta durada (uns 10-15 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 10 persones).

La inauguració del projecte estava prevista per al mes de març. La pandèmia, però, va frenar la seva estrena i es va posposar al juliol, quan es va poder fer a l’aire lliure. I va ser tot un èxit, tant pels actors, que pujaven a un escenari després de més de sis mesos, com pel públic. Així doncs, van  poder gaudir de teatre a l’aire lliure amb una proposta insòlita. Així, una pista de mini-futbito, una de pàdel o unes cistelles de bàsquet es convertien en teatres improvisats a l’aire lliure. Així, es pot gaudir de la cultura i les nits estivals en un espai atípic.

Proximitat segura

Al  mes de setembre, els espectacles es van traslladar a interiors i el gimnàs i un vestuari van ser els escenaris improvisats. I aquesta és la màgia de MicroSensacions: convertir qualsevol espai en un teatre.

Aquesta fórmula, a més, fa que el públic estigui molt a prop dels actors, mantenint gairebé contacte amb ells, sense la distància que dóna un escenari. Sempre, però, mantenint les distàncies de seguretat que marca, actualment, el protocol sanitari. Actor i espectador es veuen i se senten d’una manera diferent. Aquesta proximitat genera una energia molt especial durant la funció.

L’objectiu de MicroSensacions Teatrals és arribar a tants espais com sigui possible per fer arribar el teatre a tots els racons imaginables, demostrant que la cultura no té límits i que qualsevol espai es pot convertir en un escenari en un tancar i obrir d’ulls.

Si t’ha agradat llegir MicroSensacions Teatrals estrena nova ubicació a Canet de Mar, també et pot interessar El GrandTour permet descobrir els principals atractius de Catalunya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.