https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Maresme

Montgat comença avui una Festa Major virtual

Maresme
Festa Major a Montgat via telematica.

L’Ajuntament i les entitats culturals, esportives i socials de Montgat sumen esforços per oferir una Festa Major de Sant Jordi alternativa. Què vol dir alternativa? Doncs que serà a través dels mitjans telemàtics. La E-Festa Major se celebra del 20 al 29 d’abril.

Montgat ha apostat per celebrar la Festa Major. I és que malgrat la situació i les limitacions que estem vivint, la voluntat del Consistori i de les entitats del poble es que es pugui viure una festa Major una mica especial. Una Festa Major que passa per gaudir de les propostes que, entre uns i altres, hem anat coordinant per posar en valor la riquesa del teixit associatiu del poble. Ja deveu saber que és un teixit múltiple i variat. I tots amb un objectiu comú: no deixar de celebrar la nostra estimada Festa Major de Sant Jordi.

Dimarts 22, comencem!

Montgat tindrà la seva Festa Major, malgrat el confinament, i serà una festa en la qual no hi faltarà de res. Música, sardanes, teatre, tallers pels infants, lectures de contes, receptes tradicionals, relats encadenats, reptes esportius i per finalitzar dansa per celebrar el Dia Internacional. La festa començarà amb el Pregó de festa major, que anirà a càrrec de l’Ana Casanova, professora de cuina al CETT i instagramer. Serà avui dimarts, 21 d’abril, a les 21.15 h al canal del Youtube de Montgat. El mateix dia a les 21.30 h hi haurà la primera actuació musical amb el conegut grup montgatí “Dos gardeni@s in the night”, també per Youtube.

Dimecres 23, dia de Sant Jordi

El dimecres, 22 d’abril, a les 22.30 h, el músic badaloní Màrius Alfambra oferirà un altre concert. A més, no hi faltaran les sardanes, dijous 23 d’abril dia de Sant Jordi, a les 18 h, pel canal de Youtube, a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Montgat. Durant la Festa també s’estrenarà online “Un Sant Jordi confinats” comèdia original del grup de teatre del Centre Recreatiu i Cultural, realitzada totalment per mitjans telemàtics.

Divendres 24

Divendres 24, a les 18 h, hi haurà música als balcons a càrrec de les Associacions de veïns de Montgat. I durant tot el cap de setmana tots els vespres música a càrrec de diversos músics montgatins. Ho podrem veure al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Diumenge, darrer dia

Un altra acte destacat arribarà diumenge 26 d’abril, a les 9 h del matí, amb unes Matinades (cassolada des dels balcons) a càrrec de la Colla de Diables de Montgat.

La festa compta amb la participació de les entitats del poble: la Colla de Diables de Montgat, l’Agrupació Sardanista de Montgat, l’AVV de les Mallorquines, el Centre Recreatiu i Cultural de Montgat, Montgat Pinta, músics montgatins, i moltes entitats esportives del poble.

Programa de la festa major de Sant Jordi virtual

En aquest enllaç: https://sites.google.com/view/montgat-sant-jordi-2020.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.