https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Maresme

Posicionament conjunt dels ajuntaments Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Premià de Mar

Maresme
Passeig Marítim de Vilassar de Mar|Passeig marítim de Vilassar de Mar|||

Posicionament conjunt de tres ajuntaments del Maresme. Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Premià de Mar.

 

Posicionament conjunt dels ajuntaments Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Premià de Mar. Aquests tres ajuntaments recomanen no anar a la platja ni al passeig Marítim en les sortides dels menors de 14 anys. El govern de l’Estat va publicar el passat dia 25 d’abril al BOE l’ordre ministerial per la qual regula la sortida dels infants menors de 14 anys (0-13 anys). L’ordre té validesa a partir del diumenge 26 d’abril, complint una sèrie de condicions.

El document autoritza a circular per qualsevol via o espai d’ús públic, inclosos espais naturals i zones verdes autoritzades, sempre que es respecti el límit màxim d’1 km del domicili. Això vol dir que s’autoritza a circular pel passeig Marítim i la platja.

El motiu del posicionament

Els ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Premià de Mar no ho comparteixen en base a les condicions dels tres municipis. El motiu? Perquè creuen que tampoc ajuda a controlar la propagació de la pandèmia. Tot i no compartir la mesura, i d’acord amb el que disposen tant el govern de l’Estat com el de la Generalitat, els passejos marítims i les platges dels tres municipis estaran oberts per al passeig dels infants menors de 14 anys.

S’ha de tenir en compte que en aquests espais no es poden garantir les mesures de seguretat establertes dels 2 metres de distanciament entre persones. A més, els accessos als passejos marítims es fan a través de passos soterranis que també tenen unes dimensions concretes. Per tot això, els tres consistoris apel·len a la responsabilitat personal i al bon comportament que els seus ciutadans i ciutadanes han mostrat durant aquestes setmanes. Es recomana, doncs,  que durant les sortides amb menors de 14 anys no s’utilitzi ni el passeig Marítim ni la platja.

Recordar, també, que per norma general són espais de gran afluència de persones.

 

Si t’ha interessat el posicionament conjunt dels ajuntaments Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Premià de Mar, també et pot interessar l’agenda de la revista Pànxing Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.