https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies – Maresme

Premià de Mar amb el comerç local

Maresme
Veïns i veïnes participen en una campanya de suport al comerç local

Veïns i veïnes de Premià de Mar amb el comerç local. Es tracta d’una campanya de suport al teixit comercial local.

Premià de Mar amb el comerç local i és que aquesta setmana s’ha posat en marxa una campanya que té per objectiu donar suport al teixit comercial local. Una campanya que té especial interès després del període de tancament al qual s’ha vist abocat el comerç local a causa de l’estat d’alarma.

Sota l’eslògan “Donem vida al comerç”, la campanya compta amb la participació de diversos veïns i veïnes que testimonien la seva experiència tot destacant els avantatges del comerç de proximitat. En destaquen aspectes com ara la varietat, la qualitat, el tracte familiar o la confiança, entre altres característiques.

La campanya, que està adreçada a tota la ciutadania i es podrà visualitzar a tots els barris amb diferents elements de suport. Així, per exemple, hi haurà suport a través de banderoles i pancartes al carrer i de cartells ubicats a les cartelleres, així com en pantalles i als mateixos comerços. A més, també es difondrà a través dels mitjans de comunicació municipals, entre els quals el web premiademar.cat, les diferents xarxes socials institucionals del municipi, la revista municipal Vila Primília o Ràdio Premià de Mar. Com a novetat, el bus urbà C-18 també farà de suport de la campanya.

Aquesta campanya, impulsada des de l’Ajuntament, és una de les accions acordades per la Taula de comerç, PIMES i autònoms. Aquesta és una campanya específica per donar suport als comerciants de la vila en la situació creada a conseqüència de la crisi de la COVID-19.

Podeu veure la campanya de vídeo a les xarxes socials que ja s’està difonent.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fajpremiademar%2Fvideos%2F3971447239594376%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Premià de Mar amb el comerç local també et pot interessar llegir Optimisme entre els restaurants de l’Alt Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.