https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Maresme

Premià de Mar estrena sistema per fer tràmits en línia

Maresme
Captura de pantalla 2020-03-31 a las 16.41.42

Premià de Mar estrena sistema per fer tràmits en línia. Només cal tenir a mà el DNI o NIF, la data de naixement i el codi de barres de la targeta del CatSalut.

 per fer tràmits en línia

A partir d’ara, quan la ciutadania hagi de realitzar una gestió telemàtica amb l‘Ajuntament ho pot fer sense necessitat de disposar del certificat digital. Aquestes gestions es poden dur a terme mitjançant l’idCAT Mòbil. Aquest és un sistema totalment gratuït. A més a més permet identificar-se i signar des de qualsevol dispositiu electrònic sense recordar contrasenya. Tampoc serà necessari descarregar-te cap aplicació mòbil ni cap programari especial per fer aquesta gestió.

Es tracta d’un nou sistema d’identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils que el Consorci AOC, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania i que es pot utilitzar per a fer tràmits en línia amb les administracions i ens públics de Catalunya.

Finalment, per donar-se d’alta, el sistema demana primer que l’usuari o usuària introdueixi el número del DNI o NIF, la data de naixement i el codi de barres de la targeta del CatSalut. Com a resultat d’aquest tràmit, ja es pot accedir a fer les gestions en línia només amb el número del DNI/NIF i el número del telèfon mòbil.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.