https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Maresme

El pumptrack de Sant Vicenç de Montalt ja és una realitat

Maresme
Captura de pantalla 2022-10-25 a les 10.28.05
El nou circuit, situat a la riera del Gorg, s'ha construït amb l'objectiu d'ampliar aquesta zona lúdica i esportiva i promoure l'activitat a l'aire lliure.

Sant Vicenç de Montalt compta des de l’agost amb nou atractiu de primer nivell que permet ampliar l’oferta ludicoesportiva que s’ofereix al municipi. Es tracta d’un pumptrack, un circuit amb revolts i peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb les seves bicicletes, BMX, patins, scooters, skates, etc.

La principal característica d’aquesta instal·lació és que permet mantenir-se en moviment sense pedalejar o donar-se impuls, només amb la inèrcia dels salts i l’habilitat dels usuaris. Aquest espai, impulsat per la Regidora d’Esports, s’ha construït a la riera del Gorg, ampliant així la zona destinada a la pràctica d’activitat a l’aire lliure.

Al circuit l’acompanya l’aplicació d’una normativa que cal complir. No en poden fer ús els menors sense la supervisió dels pares o tutors, i és obligatori portar casc. Resta prohibida l’entrada de vehicles motoritzats, l’accés a peu a l’interior del circuit sense justificació i l’entrada d’animals. Tampoc es permet transitar-hi en sentit contrari.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Si t’ha agradat llegir la notícia El pumptrack de Sant Vicenç de Montalt ja és una realitat, també et pot interessar Els museus i monuments de la Generalitat de Catalunya proposen més d’un centenar d’activitats per viure el patrimoni cultural aquest estiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.