https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

22, abril del 2024

Search
Close this search box.

22, abril del 2024

Notícies – Maresme

Represa progressiva del Consorci Sanitari

Maresme
Es comença a preparar la represa progressiva del Consorci Sanitari del Maresme (Foto: Hospital de Mataró).
Aquesta setmana es comença una represa progressiva del Consorci Sanitari del Maresme. Es demana als usuaris que no truquin ni s'acostin als centres tot i tenir cita si no se'ls ha confirmat telefònicament.

Represa progressiva del Consorci Sanitari del Maresme. Es demana als usuaris que no truquin ni s’acostin als centres tot i tenir cita si no se’ls ha confirmat telefònicament.

Es comença a preparar la represa progressiva del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM). L’objectiu és recuperar progressivament i amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries l’activitat suspesa fa dos mesos. Recordar que la suspensió es va fer per concentrar esforços en atendre els malalts de covid-19.
Mentre la transmissió del coronavirus estigui en nivell epidèmic i encara hi hagin pacients ingressats, els hospitals de Mataró i de Sant Jaume i els CAP d’Argentona, Mataró Centre i Cirera Molins reprendran l’activitat amb controls als accessos per assegurar el compliment de les mesures de prevenció i es prioritzarà l’atenció en funció de l’estat de cada pacient. Des del CSdM es demana que els usuaris no s’acostin ni truquin als centres tot i tenir cita prèvia si no se’ls ha confirmat telefònicament.
Una represa progressiva i dosificada

La represa es farà amb un nombre de visites inferior a l’habitual per evitar aglomeracions a les sales d’espera, per la qual cosa també es restringirà la presència d’acompanyants. Tampoc es podrà realitzar el mateix nombre de proves diagnòstiques a causa dels protocols de neteja que cal aplicar entre pacient i pacient mentre el risc de contagi sigui present.

Per prevenir contagis, un dels criteris de la reobertura de serveis és reservar el contacte físic per quan sigui realment imprescindible. Així, s’ampliarà la teleassistència que ja utilitzen alguns serveis amb un alt nivell de satisfacció tant per part de pacients com de professionals.

Esperar la confirmació via missatge o telèfon

A partir d’aquesta setmana es començarà a contactar telefònicament els pacients que necessitin ser atesos de forma prioritària i, progressivament, s’anirà contactant la resta de persones que tenien programada alguna visita, operació o prova, durant aquest any.

Durant les properes setmanes, el Consorci Sanitari del Maresme haurà de realitzar un gran nombre de trucades i és per aquest motiu que cerca la comprensió de les persones que tenen cites programades i els demana que evitin anar o trucar al centre.

ACN Mataró
Altres articles

Si t’ha agradat llegir Represa progressiva del Consorci Sanitari del Maresme, llevadora de l’ICS també et pot interessar llegir Entrevistem Fina Serrat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.