https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Maresme

Sabies que Comprar a Vilassar té premi?

Maresme
Cartell de la campanya Sabies que Comprar a Vilassar té premi

Sabies que Comprar a Vilassar té premi? Doncs sí, aquesta és la nova campanya d’impuls al comerç local

Després de la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris i Comerciants per promoure la reactivació comercial al municipi, es posa en marxa la primera de les accions que contempla el document signat: Comprar a Vilassar té premi. La iniciativa consisteix en el sorteig de vals de compra per un import total de 6.000€. Hi tindran accés totes aquelles persones que hagin comprat a qualsevol dels establiments de Vilassar fins el 25 de juliol.

Després de la crisi sanitària que va fer abaixar la persiana de molts establiments locals es vol donar un impuls al comerç amb diferents accions emmarcades dins la campanya #Femquevagibé. Aquesta mateixa setmana es posa en marxa una nova iniciativa sota el lema Comprar a Vilassar té premi. La campanya vol agrair a la ciutradania que compri a Vilassar. L’acció consisteix en el sorteig de vals de compra per un import total de 6.000€, per això caldrà haver comprat en els comerços del poble (compra mínima 10€) i haver omplert la butlleta. El sorteig dels vals es farà el dia 25 de julio.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Sabies que Comprar a Vilassar té premi? també et pot interessar llegir Buscant suports per promoure el turisme al Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.