https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Maresme

Samarretes de la Festa Major de Premià de Mar via online

Maresme
samarretes-festa-major-premia-mar

Les Samarretes de la Festa Major de Premià de Mar via online al web municipal.

Samarretes de la Festa Major de Premia de Mar via online

Tot a punt per a l’adquisició de les samarretes de la Festa Major de Premià de Mar. Enguany s’ha establert un sistema online per encarregar les samarretes de la Festa. Així, fins al 30 de juny es poden fer les comandes de les samarretes mitjançant un formulari en línia, el qual es troba al web de la Festa.

Les comandes online permetran agilitzar el procés de venda, ja que les samarretes ja estaran preparades en la seva bossa per ser recollides, de manera que només caldrà fer el pagament. L’objectiu és minimitzar el temps d’estada dels compradors i les compradores a la botiga, motiu pel qual es recomana a la ciutadania que faci ús d’aquest sistema. Mitjançant el formulari del web es podran encarregar fins a un màxim de 10 samarretes per comanda.

Les comandes es podran fer fins al dia 30 de juny, i es podran recollir al Centre Cívic del carrer de l’Esperança núm. 19. Els dies establerts per a la compra són des del dimecres 1 fins al divendres 3 de juliol en horari d’11 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h. En el web de la Festa Major hi ha una guia de talles de samarretes.

Venda directa al Centre Cívic

A banda d’aquest sistema de comandes, es mantindrà l’habitual venda directa a la botiga de la Festa Major. En aquesta també s’hi podran trobar les samarretes, tot i que no podran encarregar-se. La botiga estarà oberta el dissabte 4 de juliol i des del dilluns 6 fins al dissabte 11 de juliol, ambdós inclusius, en horari d’11 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

Modificació del cartell de Festa Major

D’altra banda, s’ha fet una rectificació al cartell de la Festa Major, obra de l’artista Llorenç Pubill. El cartell representa al pirata Omar lluitant amb el premianenc Martí, mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres. I el detall imprescindicle: tots dos amb mascaretes.

En la interpretació artística de la lluita, les mascaretes de l’Omar i en Martí només els tapen les boques. Ara però, per suggeriment d’alguns ciutadans, s’ha considerat corregir la imatge. Així els dos personatges porten ara la mascareta col·locada de forma correcta, tapant-los les boques i també els nassos.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Samarretes de la Festa Major de Premià de Mar via online també et pot interessar llegir Premià de Mar amb el comerç local.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.