https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies – Maresme

Sant Vicenç de Montalt busca lectors voluntaris per la Marató

Maresme

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt


Els voluntaris han d’enregistrar en àudio la lectura d’un conte de Jean de La Fontaine, i enviar-la al correu electrònic de la biblioteca municipal

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt busca lectors voluntaris per la Marató. L’Ajuntament col·labora un any més amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19, mitjançant l’activitat ‘Un donatiu, un conte’.

Des d’avui, 30 de novembre i fins al 20 de desembre podreu fer els vostres donatius a través de la plataforma online de MigranodeArena. Per cada donació rebreu l’àudio d’un conte, però per a fer-ho possible necessitem voluntaris que llegeixin les històries en veu alta.

Si vols sumar-te a la iniciativa, només cal que triïs una història de Jean de La Fontaine, perquè el 8 de juliol de 2021 commemorarem 400 anys del seu naixement, la gravis en format MP3 i enviïs l’àudio al correu electrònic de la Biblioteca Municipal La Muntala  b.st.vicensm@diba.cat

Per a més informació, podeu contactar amb la Biblioteca.

Aquesta Marató toca a tothom

La Marató 2020 està protagonitzada per la Covid-19. La gran incidència del coronavirus entre la població ha inspirat el lema d’aquest any, Aquesta Marató toca a tothom. Així, amb ell, es vol interpel·lar directament la ciutadania perquè es mobilitzi i sigui solidària amb una causa que afecta el conjunt de la societat.

Els fons que s’obtinguin gràcies als donatius de La Marató 2020 serviran per sensibilitzar envers la Covid-19. Serviran però, sobretot, per avançar en la consecució dels reptes de la recerca. Atesa la vigència de la pandèmia, el procés d’adjudicació dels recursos que s’obtinguin amb La Marató serà excepcional per contribuir de manera immediata a obtenir resultats i respostes en aquesta malaltia.

Si t’ha agradat llegir la notícia Sant Vicenç de Montalt busca lectors voluntaris per la Marató, també et pot agradar llegir Mataró acollirà la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta de 2024.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.