https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Notícies – Maresme

T’animes a divorciar-te amb mi?

Maresme
DIVORCIATE-CONMIGO
A través del meu propi camí de superació personal, us mostro com superar les emocions que viuràs i que has de permetre't. Amb aquest llibre us brindo eines pràctiques i exercicis per a superar els obstacles que pot comportar el teu procés de ruptura.

Et mostro els passos legals que hem de seguir, però això va més enllà i et convido a submergir-te en les teves emocions i a enfrontar aquí i ara els desafiaments emocionals que implica aquest procés.

Soc advocada matrimonialista i penalista des de fa més de 25 anys. En el meu dia a dia no sols divorci als meus clients, sinó que els acompanyo en aquest camí.

Jo em vaig autodivorciar i l’única cosa que vaig trobar a faltar va ser aquest llibre que he escrit per a tu.

L’advocada Elena Villa Boix ens ofereix una perspectiva única sobre el procés de divorci en el seu llibre “Divórciate Conmigo”. En aquest llibre, Elena no sols aborda el tancament d’un capítol en la vida d’una parella, sinó també l’inici d’una nova etapa de transformació i creixement personal.

Des de la seva pròpia experiència com a advocada especialitzada en dret matrimonial i penalista, Elena destaca la importància d’assumir la responsabilitat emocional durant aquest procés. El seu enfocament se centra en adoptar una perspectiva orientada cap al futur, que ens de satisfacció, pau i serenitat tant per a un mateix com per als nostres sers estimats.

En el llibre es destaca la importància que cal tenir una bona relació entre client i l’advocat, basada en la confiança i la comprensió mútua. Elena comparteix amb els lectors la seva pròpia història de vida, marcada per experiències personals i professionals que l’han portat a comprendre la complexitat de les ruptures.

A través del seu relat, us convido a reflexionar sobre la importància de l’autoajuda i la cura personal durant moments difícils com un divorci, oferint consells pràctics i recomano mantenir un estil de vida saludable, que inclou una bona alimentació, descans adequat i exercici físic.

” Divórciate Conmigo”  és més que un llibre sobre divorci; és una guia emocional que ofereix consol, esperança i orientació per als qui travessen per aquesta situació de ruptura. Amb un llenguatge clar i directe, Elena Villa Boix ens mostra que, encara que els processos de separació puguin ser difícils, sempre hi ha un demà i la capacitat de construir una vida plena i feliç.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.