https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

Temporada d’espectacles a La Sala d’Argentona

Maresme
Temporada d'espectacles a La Sala d'Argentona

La regidoria de Cultura presenta la nova programació de la temporada d’espectacles a La Sala d’Argentona durant els mesos d’octubre a desembre de 2020. Una gran selecció d’obres de teatre i música de gran qualitat artística i a uns preus realment assequibles.

La compra d’entrades i abonaments es podrà realitzar a partir del dilluns 28 de setembre de 2020 des de les 08.30 h del matí.

A continuació, us proposem algunes de les obres de les quals podreu gaudir.

Programació

Un Dia Qualsevol

9 d’octubre a les 20:30 h.

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s’acaba de morir i que ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

“Un dia qualsevol és una comèdia crepuscular i lluminosa. Oriol Tarrasón ha escrit i dirigit un text esplèndid, que és la primera, però no l’única, virtut de l’espectacle.” Bernat Puigtobella, editor de Núvol.

Acorar

24 d’octubre a les 20:30 h.

Una autèntica fita teatral, un dels monòlegs més aplaudits i premiats dels últims anys a l’escena de parla catalana. Partint de la metàfora de les matances del porc i de la sobrassada blanca, Toni Gomila ofereix una trista però alhora irònica radiografia d’un món que s’acaba, el de la pagesia mallorquina.

Si us ha agradat llegir la notícia Temporada d’espectacles a La Sala d’Argentona, també et pot interessar la programació cultural que trobaràs a l’agenda del Pànxing Maresme d’octubre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.