Pànxing Solsonès

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Solsonès

Un aparador online per ajudar el comerç

Solsonès
Un aparador online per ajudar el comerç

Neix un aparador online per ajudar el comerç del Solsonès i Cardona. Dona visibilitat al petit comerç i l’hostaleria  i ja s’hi han adherit més d’una setantena d’establiments i la xifra continua creixent.

Neix un aparador online per ajudar el comerç. Des d’avui mateix una nova plataforma digital aglutina la presència a la xarxa dels comerços, serveis, bars i restaurants del Solsonès i Cardona. Acaba de posar-se en marxa Aparadorsenlinia.adlsolcar.cat, un projecte de l’Agència de Desenvolupament Local per donar visibilitat al petit comerç i l’hostaleria en un moment crític per a molts establiments i, alhora, facilitar als consumidors la cerca d’aparadors virtuals.

Es tracta de fer arribar més fàcilment a la població propostes, productes i ofertes del petit comerç. Es convida els internautes a passejar pels aparadors virtuals, contactar amb els establiments i fer-hi reserves. Hi tenen cabuda tot tipus de petits negocis: des de botiges de roba i complements, cosmètica i perfum, plantes i flors i lleure, fins a centres d’estètica, bellesa i perruquera, llibreries i papereries i bars i restaurants, entre d’altres. Ja s’hi ha adherit més d’una cinquantena d’establiments, una xifra que va creixent. El cerques es poden fer per tipus d’establiment, localitat i aplicacions en línia.

Més enllà del confinament

Aquest projecte, que té la col·laboració de les UBIC de Solsona i Cardona, les associacions empresarials, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i l’Associació Turisme Vall de Lord, consta del nou web, un vídeo promocional (fes clic aquí per veure el vídeo) i una campanya de difusió a diferents xarxes socials. L’origen rau en el complex escenari al qual han de fer front els petits negocis amb la crisi generada pel coronavirus. Malgrat això, aquesta plataforma tindrà continuïtat més enllà del període de confinament.

El tracte personalitzat, la col·laboració amb les activitats dels pobles i la seva dinamització social, el veïnatge de les persones que s’hi dediquen, així com l’oferta de productes de proximitat i la contribució a la distribució de la riquesa són alguns dels arguments en què se sustenta l’objectiu d’aquesta campanya de donar suport a la continuïtat del petit comerç

 

Si t’ha interessat la notícia Un aparador online per ajudar el comerç, potser també t’interessa aquesta informació Cicle de seminaris online a Solsona.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.