Pànxing Solsonès

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Solsonès

Un Sant Jordi adaptat al confinament a Solsona

Solsonès
Un Sant Jordi adaptat al confinament a Solsona

Solsona proposa decorar finestres i balcons per Sant Jordi amb elements de la Diada. El consistori anima els ciutadans a pujar vídeos i fotografies a internet amb recomanacions de lectures i contes.

El confinament obliga a trobar solucions imaginatives per mantenir viu l’esperit de la Diada. És per aquest motiu que a Solsona, a causa del coronavirus, llibreters i floristes hagin optat per canviar la data de Sant Jordi. Amb tot, a Solsona i de cara al 23 d’abril, sota el lema ‘Un llibre, el millor escut’, el consistori i la biblioteca municipal proposen decorar finestres i balcons amb elements de la Diada. També pujar vídeos i fotografies a internet amb recomanacions de lectures i contes. Les propostes es podran trobar agrupades sota les etiquetes #JoRecomano i #JoExplicoUnConte. L’aportació de l’Ajuntament a la festa serà un conte en format audiovisual inspirat en la llegenda de Sant Jordi i amb adaptació en llengua de signes.

El llibre és una representació d’un text de Sílvia Torralba editat desinteressadament per Vilà Produccions i amb diverses col·laboracions especials de ciutadans i professionals solsonins. Es podrà veure als comptes municipals d’Instagram i Facebook.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.