https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Notícies – Maresme

Una nova realitat per al MUSICAB

Maresme
La 32a edició del MUSICAB s’adapta a la nova realitat

Una nova realitat per al MUSICAB. La 32a edició d’aquest festival s’adapta al que ja es coneix com a “nova normalitat”.

Cabrils viurà una nova edició del MUSICAB el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol al recinte de l’Escola L’Olivera. L’Ajuntament de Cabrils ha fet oficial la celebració de la 32a edició del festival i ho farà mantenint intacte el seu esperit.

Hi haurà una sèrie de concerts de petit format per a tots els públics, oferta gastronòmica i visites guiades al patrimoni local en grups reduïts. Amb l’objectiu de garantir les mesures de prevenció necessàries, l’edició d’enguany es trasllada a una ubicació alternativa, el recinte de l’Escola L’Olivera. Es tracta d’un espai que permet l’accés a una xifra de públic inferior a les 400 persones en condicions segures i confortables tant pels assistents com pels artistes i treballadors.

Compromís responsable amb la cultura

Es comptarà amb dos escenaris i cadires disposades amb la distància de seguretat mínima on tindran lloc totes les actuacions: dues en horari matinal, dues més en horari de tarda i quatre en horari nocturn. Un equip humà de personal qualificat es farà càrrec de les tasques de neteja i de l’atenció al públic. Per tal de gestionar amb més eficàcia l’afluència, tots els espectacles tindran entrades a la venda, en la seva majoria amb uns preus simbòlics que es destinaran a causes socials. Amb aquesta decisió, el consistori torna a demostrar la seva ferma aposta per la cultura en temps de profunda crisi pel sector.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Una nova realitat per al MUSICAB també t pot interessar llegir l’agenda de la Revista Pànxing Maresme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.