https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Maresme

Vilassar de Dalt impulsa un paquet d’ajudes de 50.000 € pel comerç

Maresme
|

El govern local ha anunciat  un nou paquet d’ajudes de 50.000 €  per ajudar al comerç local que ha vist agreujada la seva activitat per les conseqüències de la crisi sanitària i les mesures de confinament de la població.

Aquest paquet d’ajudes va encaminat a reforçar l’àmbit del comerç local a través d’un programa de subvencions. Aquest programat està dotat de 50.000 €, ampliable si aquest import fos insuficient. En concret es garanteix el pagament del lloguer o de préstecs associats al local del comerç. També es garanteix el pagament de sous a treballadors/es o de la brossa comercial, amb un màxim de 750 € per comerç.

Es beneficiaran d’aquest ajut tots aquells comerços que han hagut de tancar per les restriccions de l’actual alerta sanitària. També aquells negocis que hagin vist disminuïda dràsticament la seva activitat. Els afectats podran sol·licitar l’ajut a l’Ajuntament i rebran la subvenció en un termini de deu dies.

A banda, des del servei de Promoció Econòmica es posarà en marxa un programa de reactivació del comerç local. Aquest programa es començarà a aplicar així que finalitzi l’actual període de confinament.

Amb l’aplicació d’aquestes mesures extraordinàries, l’Ajuntament de Vilassar se situa al capdavant dels ajuntaments de la comarca en atorgar subvencions directes d’ajuda al comerç i a les empreses que han vist afectat el seu negoci per la pandèmia de coronavirus.

La Generalitat de Catalunya també va impulsar una línia d’ajuts, vertebrat a través del Departament de Treball, Afers Socials i Família pels autònoms com a resposta davant la situació excepcional del Coronavirus.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.