https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Notícies – Maresme

Xarxa de voluntaris a Premià de Dalt.

Maresme
1585233145_featured.png

L’Ajuntament obre una xarxa de persones col·laboradores per atendre necessitats pel coronavirus. Es tracta d’una iniciativa solidària i de participació ciutadana per ajudar a atendre gent que visqui dificultats per la pandèmia del COVID19.

A iniciativa del teixit associatiu i de molts veïns/es del poble, l’Ajuntament de Premià de Dalt crea aquesta xarxa de persones col·laboradores amb l’objectiu de posar en contacte persones que necessiten suport en aquestes dates d’aïllament, i persones que estan disposades i compleixen els requisits indispensables per a fer-ho.

Les tasques que es preveuen són, per exemple, fer la compra, companyia o petits encàrrecs. En cap cas però mai estaran relacionades amb l’atenció sanitària que és exclusivament a càrrec de professionals.

L’Ajuntament de Premià de Dalt vol expressar el seu agraïment a les persones que han impulsat aquest voluntariat, fet que posa de manifest una vegada més la solidaritat, la responsabilitat i el compromís de la ciutadania de Premià de Dalt amb les persones més vulnerables.

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de voluntaris i voluntàries o les que necessiten suport i acompanyament només han d’emplenar aquest FORMULARI.

facilitant les dades de contacte i, en el cas de les persones voluntàries, la seva disponibilitat. Des del departament municipal d’Acció Social es coordinaran totes les accions per horaris i zones de Premià de Dalt.

Persones amb necessitat de suport i acompanyament

Les persones que tinguin alguna necessitat de rebre suport per a la realització de les seves tasques habituals (com anar a comprar, passejar el gos, etc.) perquè són població de risc i no poden sortir de casa, també poden comunicar la seva situació a l’Ajuntament a través del correu electrònic prmd.coronavirus@premiadedalt.cat o per telèfon trucant o enviant un WhatsApp, de 8 a 20 hores, al número 673 037 014

Cal dir que no s’atendran consultes relacionades amb la salut per les quals cal trucar als telèfons oficials: 061 Salut Respon, 112 Emergències o 012 Informació de la Generalitat de Catalunya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.