https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

A l’estiu, esports al mar

Maresme
e11f9ec8b7594846fa59e5b7fafec606.jpg
L’estiu és una bona època per gaudir de la nostra costa, de les platges i del mar del Maresme, amb el seu fort contrast entre el color daurat de la sorra i l’intens blau del mar.

Aprofitant la situació de la comarca, és el moment d’apropar-se a les moltes escoles d’esports nàutics que esquitxen la zona per gaudir d’un gran nombre d’activitats de vela i de mar. És el moment de provar, de fer batejos de diferents esports i trobar quin és aquell que s’adequa més a les nostres capacitats, aptituds o simplement als nostres gustos.
 
Una de les activitats estrella de la temporada és sense dubte el paddle surf, una modalitat consistent en “caminar per sobre del mar”, remant drets sobre una taula de surf gran empenyent l’aigua amb un rem. És un dels esports més complets a nivell físic i on es gaudeix des del primer moment mateix. En definitiva, una manera sana i esportiva de gaudir del mar.
 
Però no tot es redueix al paddle surf, navegació en catamarà o patí a vela, windsurf, surf o, simplement, un rem en caiac són maneres divertides i completes d’aprofitar la costa i el mar d’una manera diferent a l’estiu i, a més, de posar-nos en forma.

 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.