Pànxing Pirineus

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Al Solsonès… “Aquest estiu serà inoblidable”

Pirineus
d8b3473baaa346e3571b5bc4f43b0968.jpg
El Patronat de Turisme del Solsonès promocionarà les activitats d’estiu de la comarca mitjanant el claim de la campanya “Aquest estiu serà inoblidable”. 

Aquesta campanya s’inclou dins els projecte de promoció turística que duu a terme la comarca del Solsonès mitjançant l’elaboració de vídeos promocionals per a temporades i productes turístics sota el títol genèric “el destí dels teus millors records”.

Els objectius d’aquesta campanya, que es podrà veure al B-Travel, són donar suport al sector turístic de la comarca per augmentar l’ocupació i altres serveis relacionats per tal que puguin disposar d’una eina de promoció i, sobretot, atreure un turisme que, tant si ve de prop com de l’estranger, sigui de qualitat, familiar i sobretot responsable amb l’entorn.

En el primer vídeo promocional de la comarca es mostren activitats que es poden practicar a l’aire lliure durant l’estiu a la comarca del Solsonès, com ara senderisme, la BTT, l’escaldada, el golf, els vols biplaça amb parapent, fer rutes a cavall o navegar amb caiacs pels dos pantans. També les possibilitats per gaudir de la natura i d’entorns sorprenents com el mirador de la Creu del Codó, Busa, Sant Llorenç de Morunys, Solsona, les Fonts del Cardener, Sant Pere de Graudescales, etc. Tampoc hi podia faltar una mostra de la Festa Major de Solsona i dels concerts de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona que amenitzen els vespres d’estiu. Així doncs, el vídeo és aquest:

 

A més de crear un canal a Youtube amb el perfil de Turisme Solsonès, també en tenen a Facebook, Twitter i a Instagram. En aquesta última xarxa social s’anima a participar a tothom etiquetant les imatges amb els hastags #turismesolonès i #Solsonès.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.