https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Alella fa una aposta pel futbol inclusiu

Maresme
770ae11d7b6938a1ba8c63c6ebd7cd4a.jpg
La directiva del Club de Futbol Alella va signar, el passat mes de novembre, un conveni de col•laboració amb la Fundació Johan Cruyff que vincula les dues entitats per fomentar la pràctica esportiva inclusiva al Maresme.

Alella obrirà les seves portes, al llarg dels pròxims mesos, perquè tots els infants amb discapacitats físiques i psíquiques de la comarca puguin fer esport. El C.F Alella i la Fundació treballaran juntes amb l’objectiu de posar-se a disposició de molts infants que ara no poden fer esport en un espai de formació i de benestar. 
 
El projecte es va presentar a les instal•lacions del F.C Alella, el passat 20 de novembre, amb un petit reconeixement a la figura de Cruyff. Una samarreta del club amb el ’14’ a l’esquena, acompanyada d’una rosa blanca i de l’escut de la Fundació, van presidir la cerimònia.
 
Des de la directiva es treballa per incorporar una persona que s’encarregui de coordinar i dirigir l’equip inclusiu que el Club anirà configurant amb el suport de la Fundació Johan Cruyff.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.