https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Amb Descent, cicloturisme en plena natura

Maresme
e02fde07d49ee258cc3f6d1b19207757.jpg

Descent us ofereix la possibilitat de gaudir d’un passeig amb bicicleta diferent, de la muntanya al mar, sempre de baixada, tot contemplant magnífics paisatges i panoràmiques espectaculars mentre pedaleu per camins de somni. Sentiu la llibertat amb la bicicleta al cim de les muntanyes, per boscos i camins, pels carrers dels pobles fins arribar a la platja… Respireu la natura, la flaire a muntanya, reviviu el sabor rural i ancestral…

DESCENT us ofereix la possibilitat de gaudir d’un passeig amb bicicleta diferent, de la muntanya al mar, sempre de baixada, tot contemplant magnífics paisatges i panoràmiques espectaculars mentre pedaleu per camins de somni.

No es requereix cap condició física ni tècnica específica, només les ganes de conèixer una nova experiència: dues hores, més de 15 kilòmetres en plena natura, sentint l’emoció, la tranquil·litat, pau i molta llibertat.

DESCENT us converteix en cicloturistes. Us vestim amb el mallot i el culot i us proporcionem el material necessari: casc, guants, ulleres i bicicleta.

Amb els nostres vehicles us traslladem a l’inici de la ruta, guiada per un monitor que us explica tot allò que és d’interès i que es troba en el recorregut.

Ho podeu fer en qualsevol municipi del Maresme, des de Tiana fins a Tordera.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.