https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Antoni López, regidor d’esports de Premià de Dalt

Maresme
250e70eabf298a81c937414dedee0427.jpg
“Les nostres instal·lacions són magnífiques”.

L’Antoni Lopez només fa un any i escaig que és regidor d’Esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt però, tot i el poc temps al capdavant d’aquesta àrea, no amaga la seva satisfacció del nivell esportiu del municipi. Tot i que, el que més l’enorgulleix, és la filosofia de defensa de la salut i del benestar que inclou tot l’esport premianenc.
 
Durant el primer cap de setmana del mes de març, Premià de Dalt serà la seu de la International Carnaval Cup. Com s’arriba aquí?
És un privilegi acollir un torneig d’aquesta categoria, i he de destacar la feina feta per Marin Sports Events en la seva organització. De fet, les nostres instal·lacions atrauen esdeveniments d’aquest nivell. L’any passat ens va permetre acollir l’Enfutbola’t, la primera edició d’una jornada lúdico-esportiva de futbol organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol, que va tenir com a protagonistes més de 400 jugadors amb algun tipus de discapacitat, amb l’objectiu d’oferir un dia de futbol i diversió a tots aquests joves, la majoria dels quals només entrenen, i a més mostrar i conèixer la realitat d’aquests equips de futbol.
 
Les vostres instal·lacions es consideren de les millors de la zona…
Les instal·lacions són magnífiques i a Premià de Dalt es poden practicar moltes activitats esportives: bàsquet, futbol, patinatge, vòlei, skate, pàdel, tenis o petanca, entre d’altres. I aquestes encara han de millorar més. Actualment, està previst el canvi de la gespa del camp de futbol, un nou pavelló, una piscina coberta i l’habilitació de la zona de serveis de La Poma, que ara no té ni vestidors, ni bar, ni lavabos i s’hi ha de millorar la il·luminació.
 
Aprofiteu l’entorn natural en el camp de l’esport?
Sí. Precisament, fa uns anys, de la mà de l’Anna Vives, vam fer un circuit inclusiu de muntanya per poder gaudir de la natura amb qualsevol tipus de discapacitat i s’ha promocionat molt, s’han fet algunes curses…
 
Destacaries alguna competició en especial?
No hi ha dubte que la competició que ens col·loca al mapa mundial és la Happy Ride Weekend, la qual se celebra cada any a La Poma i on participa gent de tot el món. Premià de Dalt està començant a tenir unes bases sòlides per poder tenir un nivell esportiu molt bo, però sense oblidar que l’Ajuntament aposta i inverteix per aquells que no tenen nivell, promocionem l’espai de formació, de base i inclusiu, sobretot, i totes les subvencions que donem a les entitats primen sobretot a aquests col·lectius.
 
O sigui que l’aposta pel món de l’esport és decidida.
Sí. L’Ajuntament ha fet una aposta clara per l’esport, i per l’esport de nivell, però sense perdre de vista que aquesta és una aposta per la vida saludable. Per nosaltres, l’esport és salut i el que ens interessa, per sobre de tot, és la salut i el benestar dels nostres veïns. Si això ho podem fer a través de l’esport, la recompensa és doble.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.