Pànxing Pirineus

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Aquesta temporada, Port del Comte es renova

Pirineus
684b53009a7daa842df276f8805f9df6.jpg
L’estació inaugura la campanya amb un aspecte renovat i una gran millora en les seves instal·lacions. Situada a la comarca del Solsonès, el domini ens ofereix 37 pistes i més de 50km esquiables per gaudir dels esports de neu a només 90km de Barcelona.

L’Estació de Port del Comte comença la temporada 2014-2015 amb un aspecte renovat. Entre les millores que ens ofereix destaca l’aparcament de la zona d’Estivella, ara més freqüentat per les noves rutes gratuïtes de raquetes i esquí de fons, que ha estat asfaltat de nou i ofereix més de 200 places. A més s’han incorporat noves senyalitzacions per gestionar millor l’espai i adequar-lo a les necessitats de l’estació. En aquest sentit també s’han construït unes noves taquilles a la zona de Donadó, que permetran més fluïdesa en els dies de més afluència de visitants.
 
 
Entre les novetats a les instal·lacions també cal destacar la renovació i millora tant de les tanques de protecció als accessos a l’estació com dels 150km de tanques paraneu per dies de fort vent o tempesta, que en poden retenir més quantitat que abans.
 
Finalment, pel que fa a la relació amb els usuaris, Port del Comte incorpora des d’aquesta temporada la possibilitat de poder comprar i reservar online els abonaments de temporada i pagar amb targeta de crèdit, una opció que fins ara no estava disponible. Pel que fa a la comunicació, l’estació ha anunciat que farà més concursos a través de les xarxes socials oferint nous premis als participants.
 

Establiments recomanats:

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.