Pànxing Pirineus

27, gener del 2021

27, gener del 2021

Turisme Actiu – Pirineus

Boí i Taüll augmenta el domini esquiable

Pirineus
5001c346bed83a756cd408fda9271809.jpg
L’estació de Boí i Taüll Resort afronta la nova temporada amb tres nous itineraris pels esquiadors de més nivell, fet pel qual s’augmenta la superfície esquiable en 3,5 km i el desnivell en 1.000 metres. 

D’altra banda, pels debutants s’habilita un nou accés des de la Zona del Pla Nou fins a la pista d’Amateur i s’amplia la part superior de les pistes de Tobogan per fer-la més accessible. A més, amb l’objectiu de descongestionar la pista de Mulleres s’ha fet un nou traçat a la zona baixa de la pista. 
 
Boí i Taüll vol millorar l’experiència dels visitants i ampliar el públic, i amb aquest objectiu canvia l’equip que gestiona la zona destinada al Freestyle i es treballa per a adequar diversos espais per a la pràctica de l’esquí de muntanya i les raquetes de neu. A més, s’han re-homologat les pistes de Vaques i Súper Gegant per poder seguir oferint les instal·lacions per a esdeveniments esportius d’alt nivell.
 
I per a millorar i adequar tots els equipaments, Boí i Taüll Resort posa a punt els remuntadors, la maquinària de pistes i els vehicles de neu alhora que ha realitzat alguns canvis en el sistema d’innivació a la base de l’estació per tal de garantir el mantell de neu tota la temporada. 
 
 
D’altra banda, els veïns de l’Alta Ribagorça poden tramitar els forfets de temporada per mitjà del Consell Comarcal i a un preu quatre vegades inferior a l’oficial.
 
I per ampliar l'oferta d'activitats après-ski, fins a finals de febrer podeu gaudir d'una pista de gel situada a les instal·lacions centrals del Pla de l'Ermita.
 
 

Compartir:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

Número 162
Pànxing Maresme

Número 162

Número 354
Pànxing Cerdanya

Número 354

Número 267
Pànxing Berguedà,
Bages i Solsonès

Número 267

Número 34
Pànxing Pirineus

Número 34

Número 95
SeeBarcelona

Número 95

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.