https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Turisme Actiu – Maresme

C. B. Vilassar: 50 anys de Bàsquet

Maresme
b7640dd0146f168584786cf66c3855b3.jpg
Enguany celebrem que fa més de 50 anys que el bàsquet és a Vilassar. Mig segle des de que un grup de vilassarencs seduïts per aquell nou esport, un esport diferent que James Naismith va idear per passar els freds hiverns d’EEUU, i que el pare Millán va portar al nostre país. 

Un esport que va ser capaç d’il•lusionar un grup de persones, unes persones que amb el seu esforç personal, posant pedra sobre pedra, van construir la primera pista de bàsquet al nostre poble. Una pista situada on es troba l’actual piscina municipal i que va ser l’inici del que avui en dia és el CB Vilassar de Dalt.
 
Són molts els nois i noies d’aquest poble que han passat pel club en aquests 50 anys, i molts pares i mares, empreses locals, ajuntaments de tots els colors els que han donat suport al club i a la pràctica de la promoció esportiva en aquest mig segle.
 
 
Destacar de manera especial a tots els presidents i juntes directives que han fet possible que avui en dia el nom del CB Vilassar de Dalt sigui conegut en totes les pistes del nostre país. A través del seu esforç desinteressat s’han superat moments difícils i s’han pogut celebrar, al llarg d’aquests anys, moments memorables per a tots aquells que estimem el bàsquet i en especial el CB Vilassar de Dalt.
 
A més, el club sempre ha estat un referent en la formació esportiva de base i fruit d’aquest treball col•lectiu el CB Vilassar ha pogut gaudir, no només del plaer de formar els nostres jugadors amb els valors que transmet aquest esport, sinó que a més hem gaudit de tenir equip en preferent – el màxim nivell de cada categoria- i que alguns dels nostres jugadors ens hagin representat en les seleccions catalanes o en equips com el Barça o la Penya.
 
Han estat 50 anys de bàsquet i, per sobre de tot, de formar esportivament i personalment des de l’esport a centenars de joves del nostre municipi i dels municipis veïns.
 
 
Viu el bàsquet, visca el CB Vilassar i visca Catalunya!! 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.