https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Turisme Actiu – Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

Maresme
cycling-828646_1920
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència Catalana de Turisme que integra totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el cicloturisme, com rutes, guiatges, allotjaments, agències de viatges receptives, etc. La marca inclou totes les modalitats de bicicleta: BTT, passeig, carretera, e-bike...

Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme


El Maresme és una comarca ideal per combinar uns dies de vacances amb la pràctica del ciclisme

Formar part de Cicloturisme a Catalunya permet tenir presència a fires i proves especialitzades internacionals. També afavoreix la formació i intel·ligència de mercats i aparèixer en publicacions de cicloturisme.

El Maresme és una comarca ideal per combinar uns dies de vacances amb la pràctica del ciclisme. Tant si vens en grup com en família, o si prefereixes anar per lliure, t’oferim un gran ventall de propostes per practicar cicloturisme.

Sortides a la comarca

A la comarca podràs fer sortides per carretera o per camins de muntanya en BTT als parcs de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor, alhora que gaudeixes d’unes magnífiques vistes al mar. A més, al Maresme tenim dues poblacions certificades per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions de turisme esportiu, Calella i Santa Susanna. En elles, hi trobaràs allotjaments especialitzats amb serveis per a ciclistes com rutes, venda, lloguer i reparació de bicicletes. També hi ha empreses que organitzen sortides en bicicleta i botigues on comprar tant bicicletes com accessoris per la pràctica del ciclisme.

A més, la comarca està distingida, a través del Consorci, com a destinació de cicloturisme per l’Agència Catalana de Turisme. De fet, hi ha 77 rutes arreu de la comarca per fer en bicicleta. Les pots conèixer totes al perfil de Wikiloc del Consorci.

Precisament pel Maresme transcorren algunes proves de gran rellevància i participació internacional com són la Volta ciclista a Catalunya, el triatló Ironman, que compta amb una prova de ciclisme, el Bike Festival Santa Susanna, amb el e-Bike day, i la Copa Catalana de BTT.

Consorci - Volta ciclista

Botigues de bicicletes

Al voltant del Maresme hi ha moltes botigues especialitzades en bicicletes i amb els seus accessoris. Alguns dels molts exemples d’aquestes botigues que podràs trobar són: Doctore Bike, RickBike, The Bike Village , etc.

De fet, Doctore Bike, situat a Mataró, promociona esdeveniments importants com la “Costa Blanca Bike Race” o fins i tot la “Titan Desert” sota el nom de Carreras Doctore.

Si t’ha agradat la notícia El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya, també et pot interessar llegir El Turó d’en Punsola.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.