https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Turisme Actiu – Maresme

El Consorci de Promoció Turística tramita les peticions del segell Safe Travels dels agents turístics del Maresme

Maresme
safe_travels
Safe Travels és el segell internacional que reconeix les mesures de seguretat contra la COVID-19 i dona confiança al viatger.

La crisi sanitària ha esdevingut, sense cap mena de dubte, una crisi turística. Les empreses i entitats han hagut de reinventar-se i adaptar-se a la “nova normalitat” aplicant estrictes mesures sanitàries. Els turistes busquen una seguretat que veuen reflectida en segells com Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.

És promogut pel World Travel & Tourism Council (WTTC) i permet als viatgers reconèixer les empreses, entitats i destinacions que han adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19 a qualsevol país del món.

Turisme de Barcelona i el World Travel & Tourism Council han arribat a un acord a través del qual l’organisme barceloní és l’encarregat d’atorgar el segell Safe Travels a les empreses del sector turístic que compleixin els requisits corresponents. En el cas del Maresme, qui gestiona les peticions a nivell comarcal és el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, per tal de transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els viatgers que visitin la comarca.

Safe Travels - La Diputació de Barcelona cobreix el cost de gestió del segell a les empreses amb el segell Biosphere
La Diputació de Barcelona cobreix el cost de gestió del segell a les empreses amb el segell Biosphere

Ja han rebut aquest segell de garantia anti-Covid allotjaments, empreses, serveis turístics, restaurants, museus i espais d’interès del Maresme, entre d’altres. Es pot consultar tots els distingits aquí.

El segell va adreçat a totes les empreses i entitats turístiques de la destinació Barcelona, dins de la qual s’inclou la destinació Costa de Barcelona Maresme. La Diputació de Barcelona cobreix el cost de gestió del segell, que és de 25 euros, a les empreses de les comarques de Barcelona distingides amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere.

De fet, un dels requisits per optar al Safe Travels és haver estat reconegut amb el Compromís Biosphere amb posterioritat a setembre del 2020 o haver obtingut la renovació després d’aquesta data. Si no es disposa d’aquest distintiu, es pot acreditar una certificació o segell de mesures de prevenció enfront de la COVID-19 atorgada per una empresa de certificació oficial.

Safe Travels permet als beneficiaris gaudir d’un segell reconegut internacionalment que segueix les directrius de l’Organització Mundial de la Salut i acredita la implementació de mesures de seguretat i prevenció enfront de la pandèmia. També transmet un missatge de confiança als viatgers, molt necessari en aquests temps en els quals la crisi sanitària encara no ha acabat. Les empreses i destinacions que rebin el segell tindran l’avantatge de fer-ne ús a les plataformes digitals i mitjans comunicatius.

Font: Consorci de Promoció Turística

Si t’ha agradat llegir la notícia El Consorci de Promoció Turística tramita les peticions del segell Safe Travels dels agents turístics del Maresme, també et pot interessar llegir La iaia del maresme et descobreix els millors plans en família per fer aquest estiu (Part 1)

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.