Pànxing Bages

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Bages

Cursa dels Llebrers 2022

Bages

L’associació Galgos112 (Associació Protectora de Llebrers Galgos 112) va ser creada el 13 d’abril del 2008 a Sant Feliu de Guíxols (Girona), per un grup de persones amb una finalitat comuna: contribuir al reconeixement dels gossos llebrers i podencs, com a animals de companyia a Espanya i al món.

Un dels objectius de Galgos112 és denunciar la situació d’explotació i maltractament a què són sotmesos els gossos llebrers i podencs, a tot el món i molt particularment a Espanya.

La Cursa dels Llebrers és una canicròs i caminada benèfica a favor de l’Associació Protectora de Llebrers Galgos112 organitzada per aquesta entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Niu de Petjades i d’altres empreses que cedeixen els seus productes o ajuden econòmicament.

Tindrà lloc el diumenge 13 de febrer al Bosquet de Sant Fruitós de Bages en un circuit principalment de muntanya d’uns 7,17 quilòmetres i uns 328 metres de desnivell positiu. Hi ha dues modalitats: corrent o caminant i hi participen un màxim de 200 participants. És una cursa benèfica, els diners recaptats de les inscripcions aniran destinats a ajudar els gossos llebrers i podencs. També hii haurà un estand on es recolliran aliments, accessoris i medicaments en benefici d’entitats animalistes.

llebrers

Si t’ha agradat llegir la Cursa dels Llebrers 2022, també et pot interessar llegir Fent Camí amb el Russi a La vall de Peguera.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.