Pànxing Pirineus

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya Pirineus

Descomptes per compra anticipada del forfet de temporada de Les Neus Catalanes 

Cerdanya Pirineus
forfet
Torna el forfet de temporada de Les Neus Catalanes, que permet esquiar en 7 estacions d'esquí alpí. Des d'avui és a la venda a preus de promoció i així serà fins al 4 de desembre. La promoció per compra anticipada permet una rebaixa del 15%.

Les set estacions d’esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu Pirineus 2000, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d’Ase, Formigueres, Puigmal 2900 i La Quillane), ofereixen de nou el seu forfet de temporada conjunt.

La suma de pistes d’alpí arriba als 200 quilòmetres i els remuntadors que hi donen accés es poden gaudir amb un únic forfet de temporada agrupat sota el nom de forfet de Les Neus Catalanes.

Aquest passi per a la temporada 2022-23 és a la venda de forma anticipada i amb preus de promoció des d’avui mateix. Aquesta promoció finalitza el preu de descompte el proper 4 de desembre i permet un estalvi aproximat del 15%.

forfet

On comprar?

Els interessats pen la seva compra poden fer-ho des d’avui mateix a l’oficina o al web de Viatges Campulié de Barcelona. L’entrega dels forfets de temporada es farà via l’agència de Viatges Campulié, amb telèfon 93 620 15 61 de l’Avda. Josep Tarradellas 38, local 23, de 08029 (Barcelona). Correu electrònic: barcelona@campulie.com.

També es pot fer l’adquisició al web corporatiu de Les Neus Catalanes. L’entrega dels forfets es farà a l’estació escollida pel client a partir del primer dia d’obertura d’instal·lacions.

Descompte per compra anticipada

El descompte per compra anticipada, fins al 4 de desembre, és d’aproximadament un 15%. Per exemple, el preu del forfet adult és de 752 euros, però fins a la data esmentada queda per 639 €.

Descompte especial per a famílies de 4 membres amb menors d’entre 5 i 12 anys

A més, en el cas que es comprin 4 forfets de temporada al mateix temps en el sí d’una mateixa família, el preu que s’aplica als 4 forfets és el de nens de 5 a 12 anys, sempre i quan a la família hi hagi un menor dins d’aquesta franja d’edat.

Descomptes per a universitaris

El mateix passi per a estudiants universitaris és de 682 euros, mentre que ara i fins al 4 de desembre queda per 579 €. Es considera Universitaris els que van dels 18 als 24 anys i els cal aportar la documentació que acrediti la condició d’estudiant.

Més informació

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva web corporativa, a la pàgina de Facebook o el seu canal a Instagram, en les quals s’hi publicarà informació actualitzada i d’interès, com ara les promocions o calendaris d’obertura de les estacions.

Font: Ivan Sanz Tusell – diaridelaneu.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Descomptes per compra anticipada del forfet de temporada de Les Neus Catalanes, també et pot interessar llegir Gaudeix de la Cerdanya, amb els cinc sentits.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.