https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

El Big Sup, una nova modalitat de paddle surf

Maresme
ad92596c2b24d6756b74512c1c1fb493.jpg
El Big Sup és una taula gegant de paddle surf, amb una capacitat per a 8-10 persones per gaudir d’una inoblidable sessió amb els amics al mar, assegurant una experiència superdivertida. 

Es tracta d’una nova manera de fer esport, unint activitat física dins l’aigua, emoció i alegria, proporcionant minuts únics en companyia.
 
El Big Sup és una activitat perfecte per celebracions, aniversaris, comiats i també per a empreses ja sigui per oferir als seus clients un servei únic i diferent on tenen assegurat l’èxit, o ja sigui per als seus treballadors com a motivació d’equips (team bulding)  ja que l’organització de l’equip farà guanyar motivació per afrontar nous reptes. 
 
Per poder utilitzar el Big Sup no és necessari tenir experiència, ja que és una activitat per a tots els públics i edats. 
 
Es poden organitzar carreres, gimcanes per equips, o bé simplement anar a un punt concret amb una trajectòria predeterminada. Es pot surfejar en grup i compartir la sensació de surfejar una onada en aquestes taules gegants de BIG SUP.

 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.