Pànxing Pirineus

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

El Forfait Sensacions, una nova proposta pels Pirineus

Pirineus
59437b685c157fee8ac8f48879cdf516.jpg
Aventura, senderisme, interpretació, natura, cultura, wellness i experiències ecoturístiques són algunes de les activitats que es podran trobar en el Forfait Sensacions Pirineus, una nova proposta de comercialització d'activitats turístiques dels Pirineus. 

Sota un preu únic de 19€, pels adults, i 14€ pels infants,  l'agència de viatges Discover Pyrenees, posa a la venda aquest producte  amb l'objectiu d'aglutinar el màxim d'activitats de la zona de la Cerdanya, el Capcir, el Baridà, l'Alt Urgell, el Parc Natural Regional Pyrénées Catalanes i el  Parc Natural Cadí-Moixeró. 
 
Forfait Sensacions Pirineus neix amb la intenció de facilitar la gestió de tota l’oferta turística del territori, a la vegada que es potencia la marca Pirineus. Les activitats estan dividides en tres grups de manera que es podran fer combinacions d’una o dues activitats, que es podran escollir segons el tipus de turisme, les preferències del client o el calendari segons horaris. Hores d’ara la llista inclou una cinquantena de propostes a les que es podran sumar noves alternatives firmant nous contractes. També es faran paquets amb allotjaments de la comarca, a partir de 75€ per persona, que inclou dues nits + un forfait entre altres opcions.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.