https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

El teu esport, el teu viatge

Maresme
be4e4fd1bcb87d92f342f6e3e3e1d9e2.jpg

Live Sports and Travel, amb la seva web www.edribbling.com, és una agència de viatges especialitzada en turisme esportiu, tant per a esportistes practicants com per a seguidors de qualsevol esport, equip o esdeveniment. Quan l'esport és la teva passió, res millor que passar les teves vacances o el temps lliure practicant-lo o gaudint-ne, com a aficionat.


El turisme esportiu és una tendència que cada dia més persones comparteixen, ja sigui individualment, amb altres companys esportistes, amb amics o amb la pròpia família. Els dies de descans cada cop són més limitats, per la qual cosa la pràctica esportiva o el seu seguiment esdevé una excel•lent manera de desconnectar de l'estressant rutina diària que seguim tot l'any.

Qui no ha somiat alguna vegada practicar el seu esport preferit arreu del món? Córrer una marató o caminar un munt de kilòmetres en ruta són només dos dels exemples d'activitats que demanen una planificació detallada. Un entrenament adequat i l'organització acurada del viatge són factors igualment importants per aconseguir els objectius i superar els propis reptes.

Per als qui viuen l'esport de manera més passiva, com a aficionats o seguidors, existeix una creixent oferta adreçada a permetre visitar les millors destinacions mentre es gaudeix de l'espectacle.

Així, per exemple, assistir a les curses de Fórmula 1 o als partits de l'equip de futbol de què s'és seguidor, pot ser més fàcil del que sembla. Així, si volem veure un partit de futbol de primera categoria, tenim a l'abast de la mà l'opció d'animar-lo en directe a la vegada que coneixem nous llocs i la seva cultura.

I per als qui viatgen en família? Per als qui prefereixen un turisme més tradicional o creuen que aquestes activitats vinculades a l'esport són incompatibles amb el fet de viatjar en família, res més lluny de la realitat. És possible que tothom gaudeixi plenament d'una experiència ben enriquidora si combina visites culturals conjuntes o bé si cerca un programa alternatiu d'activitats per als acompanyants que no mostren el mateix interès per l'esport.

Per exemple, una bona opció és visitar una ciutat Europea i recórrer els seus carrers en bicicleta, descobrint-ne els racons més turístics. A banda de fer esport sense adonar-nos-en, gaudirem plegats d'un passeig en un mitjà ecològic mentre coneixem la cultura i la història de la ciutat. I això és només un exemple de tot el que podem fer!

Adreceu-vos a una agència especialitzada com Live Sports and Travel, amb el seu portal Web (www.edribbling.com) on podreu trobar diferents packs de viatges, i us ajudaran a trobar una opció a la vostra mida i així només haureu de preocupar-vos de fer allò que més us agrada: viatjar i gaudir de l'esport.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.