https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Els beneficis de navegar

Maresme
5db1b66483e6cbd3e30a809eadb74f8c.jpg
Fa milions i milions d’anys la vida es va originar al mar, i això fa que tinguem una connexió directa amb el món marí. L’aigua del mar conté tots els minerals medicinals i depuratius que el cos necessita per recuperar-se i desintoxicar-se.

Un altre avantatge de navegar o gaudir del mar és l’immens camp electromagnètic que equilibra el sistema energètic humà cada vegada que el cos se submergeix. A més a més, conté més de 80 elements que fa que augmentin les defenses, mentre que l’aire de la costa està carregat de ions negatius que contribueixen a eliminar les toxines de la sang.
 
Per això, és molt important que des de ben petits els nens coneguin el mar i el món nàutic, ja que per a ells és sinònim de temps lliure, diversió i joc. D’aquesta manera els infants creixeran sans i feliços mentre coneixen el món nàutic i es familiaritzen amb el nostre mar.
 
Ara que arriba l’estiu, és la temporada ideal perquè els més petits practiquin esports nàutics, i així desenvolupar la motricitat i guanyar seguretat en ells mateixos. A més, tots els exercicis estimulen el sistema immunològic i tonifica la musculació. Per altra banda, és molt recomanable per aprendre a gestionar l’estrès i adquirir la responsabilitat i autonomia que comporta conduir una embarcació.
 
Fer esport, bussejar, navegar a vela, amb caiac, amb SUP i amb windsurf, o tan sols banyar-se a l’aigua del mar, fa que tant petits com grans gaudeixin de l’estiu i a la vegada guanyin salut i benestar.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.