Pànxing Pirineus

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Esquí nòrdic: nous avantatges amb el forfet de temporada Tot Nòrdic

Pirineus
d229ca01dd8b1d91feaa7294ec6bbed4.jpg
Amb el nou forfet de temporada Tot Nòrdic també es pot esquiar de manera gratuïta un dia a La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan.

es estacions d’esquí nòrdic han fet un pas més enllà per tal d’oferir nous avantatges als esquiadors. Amb el nou forfet de temporada Tot Nòrdic també es pot esquiar de manera gratuïta un dia a La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan. A més, amb el forfet de temporada es realitzen descomptes del 50% sobre el preu del forfet de dia a les estacions franceses de Llosa, la Quillana, Plateau de Beille, Chioula i a l’estació andorrana de Naturlàndia. També s’han instal·lat nous lectors de forfets de temporada a les 7 estacions d’esquí nòrdic, a les quals s’hi pot esquiar amb un sol forfet.
 
 
D’altra banda, totes les estacions d’esquí nòrdic han realitzat tasques de manteniment als seus edificis i maquinària alhora que han dut a terme la poda dels ramatges per tal que la neu penetri més fàcilment als circuïts. En concret, a Aransa s’ha netejat i fet el manteniment dels circuïts i s’ha adquirit nou material per al lloguer; a Sant Joan de l’Erm s’ha instal·lat una passera de fusta per facilitar l’accés a les pistes als visitants amb problemes de mobilitat i un servei de bus, segons demanda, tots els diumenges a partir del 27 de desembre; i a l’estació de Virós Vallferrera s’ha ampliat en 5 km els circuïts de raquetes de neu, s’ha construït un nou magatzem per la màquina llevaneus i s’ha instal·lat una caldera de biomassa per escalfar totes les instal·lacions.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.