Pànxing Pirineus

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya Pirineus

Forfet de temporada a preu de descompte a Les Neus Catalanes

Cerdanya Pirineus
Porte Puymorens 1
Torna el forfet de temporada de Les Neus Catalanes, que permet esquiar en 6 estacions d'esquí alpí. Des d'avui està a la venda amb una rebaixa del 15% i així serà fins al 3 de desembre.

Les sis estacions d’esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu Pirineus 2000, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d’Ase, Formigueres i La Quillane), ofereixen de nou el seu forfet de temporada conjunt.

La suma de pistes d’alpí arriba als 200 quilòmetres i els remuntadors que hi donen accés es poden gaudir amb un únic forfet de temporada agrupat sota el nom de forfet de Les Neus Catalanes.

Aquest passi per a la temporada 2023-24 està a la venda de forma anticipada i amb preus de promoció des d’avui mateix. Aquesta promoció finalitza el preu de descompte el pròxim 3 de desembre inclòs, i permet un estalvi aproximat del 15%.

On comprar?

Els interessats en la seva compra poden fer-ho des d’avui mateix a l’oficina o al web de Viatges Campulié de Barcelona. L’entrega dels forfets de temporada es farà via l’agència de Viatges Campulié, amb telèfon 93 620 15 61 de l’Avda. Josep Tarradellas 38, local 23, de 08029 (Barcelona). Correu electrònic: barcelona@campulie.com.

També es pot fer l’adquisició al web corporatiu de Les Neus Catalanes. L’entrega dels forfets es farà a l’estació escollida pel client a partir del primer dia d’obertura d’instal·lacions.

Descompte per compra anticipada

El descompte per compra anticipada, fins al 3 de desembre de 2023, és d’aproximadament un 15%. Per exemple, el preu del forfet adult en tarifa normal és de 787 €, però si es compra abans del 3 de desembre queda per 669 €.

Descompte especial per a famílies de 4 membres amb menors d’entre 5 i 12 anys

A més, en el cas que es comprin 4 forfets de temporada al mateix temps en el si d’una mateixa família, i sempre que a la família hi hagi un menor de 12 anys, aquest 4t forfet del menor queda com a gratuït, mentre que els altres tres queden amb el preu de tarifa normal.

Descomptes per a universitaris

El mateix passi per a estudiants universitaris és de 717 euros, mentre que ara i fins al 3 de desembre queda per 609 €. Es considera Universitaris els que van dels 18 als 24 anys i els cal aportar la documentació que acrediti la condició d’estudiant.

A saber:

El forfet Les Neus Catalanes permet esquiar només a les 6 estacions d’esquí alpí, però presentant-lo es gaudeix d’un -30% de descompte al forfet al domini de les estacions de nòrdic de l’Alta Cerdanya i el Capcir: dominis de La Calme, Els Estanyols i La llosa.

Més informació

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva web corporativa, a la pàgina de Facebook o el seu canal a Instagram, en les quals s’hi publicarà informació actualitzada i d’interès, com ara les promocions o calendaris d’obertura de les estacions.

Font: Ivan Sanz Tusell – Diaridelaneu.cat

Si t’ha agradat llegir Forfet de temporada a preu de descompte a Les Neus Catalanes, també et pot interessar llegir A la venda els forfets de temporada per a l’hivern 23-24 d’FGC Turisme amb preu de promoció fins al 26 de novembre.


Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.