https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Formatges Artefor: continuen sumant premis

Maresme
bcb5605d060f213528b596ad736fd7d9.jpg
Els formatges vilassarencs Artefor continuen sumant premis, ara a nivell internacional. Jordi Arroyo va veure reconeguda la seva elaboració artesanal, en el World Cheese Awards 2016 celebrat a Sant Sebastià el passat mes de novembre.

El World Cheese Awards està considerat els Oscars del món dels formatges que enguany va tenir lloc a Sant Sebastià, els passat 16,17 i 18 de novembre, on 3.061 peces de 35 països van competir per ser el millor formatge del món, guardó que va aconseguir un formatge blau noruec, el Kraftkar.
 
Artefor va brillar amb llum pròpia en aquest concurs guanyant dues medalles de plata en les categories de pasta tova. D’una banda el Forcat, un formatge quadrat de 2,2Kg molt apropiat per fer fondues, que va guanyar la plata en ovella de pasta tova; i el Lingot de cabra, un format allargat i pràctic a l’hora de tallar-lo, que van guanyar la plata en pasta tova de cabra.
 
Amb aquests premis es consoliden les intencions d’Artefor, des dels seus inicis, d’oferir un producte selecte, exclusiu i únic per la seva elaboració i procés. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.