https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Maresme

L’IRONMAN Barcelona 2017 esgota les inscripcions

Maresme
a3b88a50508bfd784d06160824d0a0e3.jpg
A més de 10 mesos de la seva celebració l’IRONMAN Barcelona 2017 va penjar, a meitat de novembre, el cartell de complet després d’esgotar totes les places disponibles. Calella rebrà l’1 d’octubre a 3.000 atletes, familiars i acompanyants que han escollit l’esdeveniment com a part del seu calendari de competició.

Des d’IRONMAN es valora molt positivament aquest nou rècord que consideren un èxit difícil, ja que el calendari d’esdeveniments esportius a nivell mundial és molt variat i cada vegada hi ha més possibilitats de competir en proves IRONMAN a Europa.
 
Agustí Pérez, director d’IRONMAN Barcelona ha declarat: “és un autèntic plus de motivació comprovar un any més que els atletes d’IRONMAN aposten per Calella i ho fan amb claredat”. Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va afirmar: “valoro molt positivament que en tants pocs dies s’hagi arribat a la xifra de 3.000 inscrits tenint en compte que falta gairebé un any, una vegada més es consolida com a lloc de referència”.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.