Pànxing Pirineus

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

La targeta My-Alti permet esquiar més per menys

Pirineus
9749d0aec69c88df5dd0b67b01db476c.jpg
Altiservice, gestor de les estacions franceses de Saint Lary, Font Romeu-Pyrénées 2000, Guzet i Artouste, premia als seus clients fidels amb l’opció d’adquirir la targeta My-Alti, la qual permet esquiar sobre les quatre estacions sense canviar de forfait ni haver de passar per les taquilles.

Però, com funciona? Només cal adherir-se (5€ per persona i temporada) i cada dia que s’esquiï s’aplicarà un descompte que anirà augmentant proporcionalment. És a dir, quan més dies s’esquia, més descompte s’obté (el primer dia un 10%, el 4t un 15%, el 6è un 20%, el 7è un 30%, el 8è un 40%, el 9è un 50% i el 10è és gratuït). A partir dels 10 dies esquiables (siguint consecutius o no), es torna a començar de nou amb el 10%.
 
L’usuari en tot moment pot portar un control setmanal del seu consum i se li carregarà al seu compte corrent cada dia d’esquí de forma automàtica. A més a més, mitjançant aquest forfet també es pot accedir sense cap mena de restricció al complex hivernal de la Cerdanya francesa Cambre d’Aze, molt apreciat per les seves zones boscoses i les nombroses i envejables forapistes amb què compta.
 
Una gran oportunitat d’esquiar per més de 240 quilòmetres d’una forma còmode i molt econòmica. Oblidar-se de tot per focalitzar la ment en una única cosa: tu i la neu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.