Pànxing Pirineus

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Les estacions d’esquí aposten per les noves tecnologies

Pirineus
d492193f3f2a2e42c32826d68492285d.jpg

FGC també utilitza internet i les xarxes per millorar i innovar i per això renova totes les pàgines web de les estacions que gestiona. A més, els Mapes de Neu i Muntanya són més realistes que mai, en 3D, i adaptats a cada usuari.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que gestiona cinc pistes d’esquí del Pirineu català -La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé-, utilitza les tecnologies de més avantguarda per oferir els millors i més innovadors productes als visitants. Aquesta nova temporada ja es pot navegar per les noves pàgines web d’aquestes pistes, uns portals d’última generació en els quals podem trobar informació sobre serveis, ofertes, activitats i esdeveniments programats. Els webs posen al nostre abast les tecnologies més avançades per poder gaudir d’una navegació més interactiva, àgil i intuïtiva. D’una banda, ja podem comprar tots els productes i serveis de les estacions gràcies al nou sistema de venda on line incorporat als portals i accessible des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador amb connexió a internet. D’altra banda, FGC aconsegueix que les pàgines web de les estacions siguin més interactives gràcies als nous mapes 3D adaptats a cada usuari.

Mapes 3D de les estacions personalitzats

A partir d’ara internet ens permet veure les cinc estacions d’esquí com mai, navegar-hi de forma àgil i intuïtiva, tant a l’hivern com a l’estiu, i conèixer l’oferta de pistes, remuntadors, rutes a peu, curses virtuals i tot tipus de serveis. A més, podem consultar a temps real les webcams, veure les pistes i remuntadors oberts, la meteorologia… Tot això a través de l’SmartMountain – SmartTrail Map, un mapa 3D que incorpora sistemes interactius que permeten que cada usuari el personalitzi segons les seves necessitats.  Aquests mapes interactius 3D multiplataforma es poden consultar des d’ordinador, smartphones o tauletes i són compatibles amb les App oficials de les estacions. Estan fets amb tecnologies d’avantguarda com el WebGL i l’HTML5 i funcionen amb qualsevol navegador web actualitzat.

 

Neu i molt més

Les estacions gestionades per FGC són molt més que neu. La gastronomia també és un punt important al Pirineu català i per això s’ha decidit conjugar els dos factors, creant sinèrgies amb els productors locals. D’aquesta manera es promouen els productes de km 0 de les diferents destinacions alhora que s’aposta per un moviment cada vegada en més auge, l’slowfood. D’altra banda, enguany també s’ha creat una nova línia de productes i activitats anomenats Gran Reserva i pensat per al públic veterà amb l’objectiu de respondre a les necessitats de tots els col·lectius.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.