Pànxing Pirineus

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Les novetats a les estacions del Ripollès

Pirineus
75ea2416c760caddf784a1b711592dc7.jpg
Consulta les novetats d'enguany de Vallter 2000 i la Vall de Núria.  

 

 

 

 

Vallter 2000 amb el medi ambient

L’estació de Vallter 2000 aposta pel medi ambient i ha instal·lat una planta de Biomassa per millorar l’eficiència energètica. 
 
A més, ha realitzat tasques d’impermeabilització de la teulada del Restaurant Cafeteria i ha sanejat i instal·lat una nova corona de bombolleig al llac.
 
Pel que fa a les pistes, Vallter també les posa a punt per oferir el millor servei als esquiadors. Actuacions com la instal·lació de nous paravents, allisament de diferents trams de pistes i hidrosembra de talussos i pistes són un exemple clar del compromís de l’estació per oferir una experiència única. D’altra banda, el Parc Lúdic ha canviat d’ubicació la cinta Marmota i ha instal·lat una grada d’aprofitament d’espai complementari.
 
Vallter 2000 també ofereix millores en els seus accessos ja que els que pugeu de Camprodon veureu el canvi de panell informatiu, la millora en el ferm i les tanques de protecció instal·lades en diferents punts.
 

Més oferta d'activitats a la Vall de Núria 

Fer l’estada més amena i que els esquiadors gaudeixin al màxim la seva experiència a la Vall de Núria. Amb aquest objectiu l’estació d’esquí familiar actualitza any rere any les seves instal·lacions i realitza millores en els serveis. Aquesta nova temporada la Vall de Núria aposta per millorar el Parc Lúdic ampliant l’oferta d’activitats amb neu com el Tubby Cross –descens de la pista Roc Malé amb un pneumàtic lliscant- i els patinets de neu. Tot això acompanyat de diverses actuacions a les pistes per millorar la seguretat i comoditat dels esquiadors: instal·lació de proteccions de seguretat i paravents, hidrosembra i drenatges i millora del servei de taquilles. Conscients que l’únic accés a la Vall de Núria és el cremallera que surt de Ribes de Freser, l’estació també ha renovat la seva via en diferents trams. 
 
 
Vall de Núria, situada al Pirineu Oriental a 2.000 metres d’altitud, ha millorat i ampliat la cobertura wifi a les cafeteries i espais comuns per tal de fer més eficaces les comunicacions i facilitar als usuaris que comparteixin les seves experiències. 
 
Vall de Núria també projecta contínuament el documental “Els cinc elements” a l’espai audiovisual.

 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.