Pànxing Pirineus

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Llobregat amunt, Llobregat avall

Pirineus
6e0276851e78f5b89c8a52e43d37e026.jpg

Aquest és el nom amb què es presenta una proposta turística ben interessant per conèixer la primera part del Camí del Llobregat. Combinant diversos mitjans de transport –inclòs el Tren del Ciment- i una oferta cultural ben atractiva es realitza un itinerari circular que ens permet gaudir del tram inicial del riu. 

La proposta consisteix en arribar en cotxe particular fins a l’estació de la Pobla de Lillet i deixar-lo a l’aparcament. Ja no ens farà més falta! Des d’allà un servei de transport a la carta ens portarà fins a Castellar de n’Hug on podrem iniciar el camí del Llobregat tot resseguint el riu des del seu inici i fins al Clot del Moro, en un recorregut d’aproximadament 6 Km de baixada. Una vegada arribem al Clot del Moro podrem agafar el Tren del Ciment que ens retornarà fins a l’estació de la Pobla de Lillet on podrem recuperar el vehicle.
 
Aquesta proposta bàsica es pot complementar amb totes o algunes de les visites culturals que es troben al llarg del camí: Sant Vicenç de Rus, Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug o Jardins Artigas.
 
Qualsevol de les opcions es poden reservar i comprar al web de la central de reserves del Berguedà www.berguedareserves.cat.  Aquesta proposta és vàlida durant la temporada en què està actiu el Tren del Ciment, que enguany finalitza la seva activitat el 13 de novembre. Es pot realitzar tots els caps de setmana o qualsevol dia amb reserva prèvia. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.