Pànxing Pirineus

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Pedalejant per l’Alta Ribagorça

Pirineus
a55b101afe22637bbf4f567a67b0d3b5.jpg

Els Pirineus són, sens dubte, el terreny privilegiat per als aficionats a l’excursió amb bicicleta de muntanya o BTT. Grans espais, magnífics paisatges, puresa de l’aire… molts atractius per a gaudir.

L'entorn natural, els vestigis històrics, la cultura i les tradicions que rodegen l’Alta Ribagorça són un punt de partida idoni per a la realització de tota mena d’activitats. 
 
Amb la BTT es pot assolir la visita, en molt menys temps del que exigeix un complet trekking, d’antigues ermites romàniques assentades en bucòlics paratges, cims més modestos però alhora interessants, frondosos boscos i belles fagedes, cursos de rius i rierols  i espais rurals poc coneguts. 
 
Properament podreu adquirir una guia de rutes seleccionades i distribuïdes per tot el territori ribagorçà que permet conèixer aquest tipus d’indrets, alguns molt emblemàtics i d’altres més desconeguts i, per tant, menys freqüentats. Tots els itineraris que presenta la guia han estat dissenyats i recorreguts amb l’ajuda de mapes cartogràfics, en funció de paràmetres tals com la duresa i la llargada del recorregut, la ciclabilitat de les pistes o camins, el percentatge de trams per carretera… i, amb especial cura, la totalitat dels quilòmetres acumulats en aquests itineraris. 
 
 
Els 20 itineraris que presenta aquesta guia s’han classificat per les diferents dificultats que ofereixen (fàcil, mitjana, difícil i per experts). A més, també es descriuen travesses complementàries més llargues com la Marató Alta Ribagorça (antics camins tradicionals) que requereixen dues jornades. Totes les rutes són accessibles per carretera, sense dificultats per estacionar el vehicle amb què ens apropem als punts escollits, normalment nuclis habitats de variable extensió. Dinou dels itineraris estan pensats com a rutes circulars i una lineal. 
 
Podeu descarregar-vos tots els tracks de les rutes a la nostra web, on trobareu una descripció de cada ruta: http://www.turismealtaribagorca.cat/rutes-btt o bé a través del codi QR que s’adjunta a cada ruta. 
 
L’Alta Ribagorça us espera… A pedalar!

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.