https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Ruta de les Fonts de Sant Mateu

Maresme
5a484c769170b0538d3b0443b73b5170.jpg
En ple Parc de la Serralada Litoral, concretament a Premià de Dalt, es troba la Font de Sant Mateu. Situada al costat de l’ermita que rep el mateix nom, és considerada per a molts la font més coneguda del parc. Aquesta i d’altres fonts, també amb molt d’encant, estan repartides entre Premià de Mar, Premià de Dalt i Teià, i totes elles es poden visitar gràcies a la Ruta de les Fonts de Sant Mateu.

Com anar-hi?
Amb inici a la plaça Nova de Premià de Mar, on precisament trobem la primera font (la del Cargol), es tracta d’un recorregut on gaudir d’elements que ens han regalat tant la naturalesa com l’activitat humana.
 
D’una banda, els boscos frondosos i verds donen una tranquil·litat difícil de trobar avui dia. A més, si dóna la casualitat que ha plogut recentment, la rosada embelleix encara més el paisatge. D’altra banda, com ja hem comentat, podem visitar fins a nou antigues fonts de tot tipus, des de les més sòbries i elegants fins a les més rústiques (tot i que la majoria estan restaurades).
 
En definitiva, gairebé 12 km de recorregut, un total de cinc hores de caminada, però de poca dificultat, fan de la Ruta de les Fonts de Sant Mateu una proposta molt recomanable per a tothom.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.