Pànxing Pirineus

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Tavascan, la primera estació de l’estat en habilitar circuits inclusius

Pirineus
cbf5cf660f52344fc1e7194eed0b13f3.jpg
L’estació d’alta muntanya segueix apostant per adaptar-se a tot tipus de públic i amplia el seu ventall d’ofertes a banda de l’esquí alpí i l’esquí nòrdic. La novetat més important d’aquesta temporada és la iniciativa “Sumant capacitats”, una sèrie de circuits inclusius per esquiadors amb necessitats especials.

Amb 5km de pistes d’esquí alpí, el domini de Tavascan lluita any rere any per ser una de les estacions més polivalents dels Pirineus, oferint activitats per a tothom. Aquesta temporada, s’ha fet un gran esforç per facilitar l’esquí a les persones amb necessitats especials. Així, des d’ara, es convertirà en la primera estació de l’Estat espanyol en habilitar circuits inclusius per als esquiadors cecs, sords i amb dificultats de mobilitat o intel·lectuals. 
 
 
Els circuits estaran senyalitzats amb plafons informatius per orientar als esquiadors i volen promoure l’esperit de superació i defensar l’esport a l’aire lliure a prop de la natura. Durant els mesos de tancament, Tavascan ha ampliat notablement les seves infraestructures. Un exemple són les reformes tant per millorar l’accés a pistes, com els serveis de restauració o els espais polivalents que utilitzen els clubs i les escoles d’esquí. També s’ha ampliat el servei de lloguer de material i s’han renovat els cartells informatius de l’estació.
 
 
Tavascan és una estació on s’hi pot fer esquí alpí i esquí nòrdic, però a més, aquesta temporada fa una gran aposta pel freeride i l’esquí de muntanya. Així, un equip de monitors titulats i especialitzat en aquestes modalitats oferiran un servei d’assessorament personalitzat per a tots aquells esquiadors o snowboarders que ho desitgin. Els visitants tindran a la seva disposició una sèrie de guies on poder trobar informació de condicions, itineraris fora pista i cursos de formació específica.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.